Alaturi de Valorile Nationale – Aneta Stan 50 de ani de cantec

Impulser Alaturi de valorile nationale Aneta Stan

In urma cu cateva luni constatam ca doamna Aneta Stan este client al companiei Impulser. Domnia sa foloseste de cca 1 an terapia  Impulser si este forte multumita. A rezolvat atat probleme domniei sale, cat si problemele surorii si a unor prieteni. Din dorinta de a a beneficia cat mai corect de terapie, doamna Aneta Stan a facut o vizita la sediul companiei Impulser pentru a discuta cu unul dintre medici. A cerut sa vorbeasca cu directorul general si, din vorba-n vorba a reiesit ca domnia sa face un spectacol aniversar prilejuit de implinirea a 50 de ani de cantec. Dupa cum ne cunoasteti deja, brandul Impulser nu s-a putut abtine de la a pune umarul la sprijinirea acestui important eveniment si a dat sarcina companiei de marketing sa se ocupe. Asa Impulser a ajuns sa sprijine un eveniment de exceptie si sa multumeasca, de data asta prin eforturi de marketing, un client special. Dupa cum spunea doamna Aneta Stan: “nimic nu este intamplator si Dumnezeu a vrut sa vin in vizita la voi.” Despre cat de mult a ajutat terapia Impulser pe doamna Aneta Stan si rudele acesteia vom vorbi probabil intr-un alt post.

Sa revenim la eveniment.

Binecunoscuta interpreta de muzica populara Aneta Stan a sarbatorit printr-un concert extraordinar 50 ani de cantec.

Spectacolul a avut loc duminica, 14 septembrie, in zi de mare sarbatoare, si a reunit numeroase personalitati ale muzicii populare.

Evenimentul s-a conturat in jurul celor cinci tablouri muzicale pe care Aneta Stan le- a pregatit. Aceasta a imbracat porturi  din cinci zone diferite si a cantat piese in 5 limbi, printre care rusa si turca.

Pe scena salii de spectacole Aula Magna din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti au urcat artisti consacrati ai folclorului, printre care: Angela Buciu (Maramures), Ana Pacatius (Banat) Gheorghe Rosoga ( Mehedinti), Georgel Nuca (Oltenia), Dumitru Zamfira (Oltenia), Stefania Rares (Moldova), Polina Manoila (Gorj). Totodata ne-au incantat prin dansuri traditionale  Ansamblul ” Tinerimea romana” , Maestru de balet- Viorel Cioaca si Echipa de dansuri a Casei de Cultura Cernavoda, alaturi de coregrafii Mariana si Viorel Mazilu.

La eveniment au luat parte si tinerele talente: Marius Brutaru, Catalina Alexa, Mihaela Avram pe care Aneta Stan le sustine si le promoveaza.

Bucurestenii iubitori de traditii si folclor au fost prezenti in numar mare, aplaudand la scena deschisa intreg spectacolul. Multi dintre acestia si-au manifestat admiratia fata de iubita interpreta si i-au adus in dar minunate buchete de flori.

Folclorul simbolizeaza identitatea neamului nostru, iar acest eveniment a reprezentat o celebrare a valorilor, a traditiilor si a portului popular.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>