Bătrânii din caminul Periș

Impulser Batranii din Peris

Ne-am îndreptat privirea și către persoanele vârstnice, cu venituri modeste, ori nevoiți, din cauze familiare să-și petreacă restul vieții într-un cămin de bătrâni. Așa am ajuns să donăm o terapie la centrul pentru bătrâni din localitatea Periș, judetul Ilfov.

De la dorința la fapte, pentru noi, nu a fost decât un pas. Am contactat conducerea căminului propus, personal pe domnul director Cristian Gheorghe, căruia i-am propus donarea unei terapii Impulser. Și-a manifestat deschiderea pentru discuție și, dupa ce l-am convins, atât pe domnia sa, cât și pe cadrele medicale cu privire la beneficiile folosirii terapiei cu impulsuri magnetice, a acceptat donația.

Am stabilit ziua și ora și ne-am prezentat la locația din Periș. Am fost așteptați de conducerea căminului, de personalul administrativ, dar și de câțiva bătrâni cărora li se povestise de intenția noastră.

Impulser Batranii din Peris Doi

Cu fructe la bătrâni

Așa cum vă spuneam și în cazul vizitei de la căminul de copii, nici la Periș nu ne-am dus cu mâna goală. Am luat cu noi fructe proapete așa cum prevede politica companiei.

Bătrânii au fost încântați. Întâi pentru vizită, apoi pentru daruri. Ne-a făcut plăcere să producem atâta bucurie.

Impulser cu fructe la batranii din peris

Despre căminul din Periș

În urmă cu câțiva ani a funcționat aici un spital. Valul de închideri ale unitaților spitalicești a cuprins și locația ilfoveană. Deși nu au tercut farte mulți ani de atunci parcă aici funcționa cămin din totdeauna. Interiorul sălii de mese cu mobilă ne-a atras atenția intr-un mod plăcut. Exteriorul nu este finalizat, managerul căminului insistând, pe bună dreptate să termine întâi parte interioară.

Bătrânii sunt mulțumiți de condițiile de la Periș. Nu fac eforturi financiare pentru acest lucru. Unii dintre ei preferă căminul în detrimentul conviețuirii cu copiii lor.

Terapia Impulser la Periș

Împreuna cu domnul  Cristian Gheorghe, managerul căminului de bătrâni am ales încăperea în care va funcționa terapia adusă de noi. Am stabilit o ambianță, am fixat unele reguli și am consolidat modul de utilizare al terapiei. Produsul nostru a fost preluat de personal de specialitate, care a fost instruit de către noi pentru a evita situațiile neplăcute și a crește beneficiile pentru aceia dintre bătrânii care o folosesc.

Păstrăm legătura

Ne interesează evoluția sănătății bătrânilor de la căminul din Periș. Ne-am propus să ținem aproape și să identificăm și alte soluții de colaborare, dar mai ales să avem o bună comunicare, constructivă și îndreptată către interesele vârstnicilor de acolo. Putem fi contactați atât de personalul administrativ sau medical, dar și de locatarii căminului care folosesc sau ar dori să folosească terapia Impulser  fie telefonic  ori prin mail la info@impulser.ro.

Impulser Batrani Peris Strangere de mana

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>