Impuls de SANATATE

Impuls de sanatate

Compania Impulser a organizat la Scoala Generala Nr. 7 din Baneasa evenimentul “Impuls de sanatate” la care au participat elevii din clasa pregatitoare C, impreuna cu invatatoarea lor, doamna Alexandra Cozma. Evenimentul a avut ca scop promovarea unei alimentatii sanatoase in randul copiilor si s-a dovedit a fi un real succes, cei mici manifestand interes si entuziasm pe parcurs intregii actiuni.

La ora 8.00 dimineata am transportat la scoala legumele si fructele , din care elevii au pregatit, ulterior, salate si figurine. Salatele le-au facut cu spor intr-un timp foarte scurt si le-au mancat cu pofta, la final.

Inca de la inceput li s-a explicat ce inseamna o alimentatie sanatoasa si ce rol important are aceasta in cresterea si dezvoltarea lor.  Li s-au pus intrebari la care au raspuns prompt, si uneori situatia s-a inversat, ei fiind cei care ne-au adresat intrebari pentru a afla cat mai multe informatii.

Atmosfera a fost vesela si relaxata pe tot parcursul evenimentului. Fiecare copil si- a adus contributia la prepararea salatelor prin taierea (folosind cutite din platic) fructelor si legumelor. Dupa ce au terminat salatele, au inceput sa creeze figurinele, care dintre care mai alese. Au manifestat interes, si-au folosit imaginatia si astfel au realizat cea mai draguta omida din rosii cherry, cei mai veseli pinguini din vinete, cel mai colorat arici din grapefruit si struguri , precum si numeroase alte figurine simpatice.

Pentru efortul depus au fost rasplatiti cu portii generoase din salatele de fructe si legume, cu diplome de participare si cadouri.

Totodata, la final, au fost organizate doua concursuri “ Figurina de sanatate” si “ Desen pentru batrani”, ceea ce a constituit un moment de adevarata incantare pentru cei mici. Cele mai bune trei frigurine, precum si trei dintre desenele pe care ei le-au pregatit special pentru batranii de la azil, au fost premiate, castigatorii primind cadouri speciale si diplome pentru locurile I, II, III.

Pe langa cadouri si dilplome, copiilor li s-au oferit in dar tricouri personalizate cu mesajul “ Impuls de Sanatate” si sepci cu logo-ul Impulser.

Echipati astfel, s-au urcat in microbuz, si am plecat impreuna spre centru de sanatate “ Healthy Living”. Aici am dus in dar ladite si cosuri cu fructe, precum si o terapie Impulser.

Copiii, grupati cate doi, au transportat cosuletele cu fructe si le-au oferit, ulterior, fiecarui batran prezent la eveniment. Acesta a fost un moment emotionant atat pentru elevi care si- au amintit de bunici, cat si pentru batrani care si-au regasit in cei mici, proprii nepotii.

De asemenea, copilasii au sustinut un moment special in care au recitat poezii in fata batranilor si au cantat cantecele vesele.

Impreuna cu doamna doctor Mariana Negoita le-am explicat batranilor si cadrelor medicale de la azil in ce consta terapia Impulser, ce afectiuni si boli trateaza aceasta si am stabilit regulile de utlizare.

Dupa, actiunea s-a mutat in foisorul din gradina din spatele centrului. Remarcati din poze ce trist era inainte de aparitia noastra.

Am vrut sa infrumusetam cadru, de aceea am adus in dar ghivece cu flori superbe in nuante de alb pur si violet. Astfel, am decorat foisorul, insuflandu- i viata si culoare. Batranii au fost incantati de aceasta transformare si au petrecut cateva zeci de minute aici, impreuna cu cei mici, ascultandu-i, discutand si povestind cu ei, recitand, la randul lor, poezii.

Ne am bucurat nespus ca am putut sa le oferim copiilor si batranilor, deopotriva, clipe de sincera bucurie, aducand impreuna, prin acest mod, doua generatii pe care ii despart numerosi ani.

Vom pastra legatura cu personalul centrului “ Healthy Living” deoarece suntem interesati de starea de sanatate a persoanelor in varsta din acest camin si dorim sa stim care sunt rezultatele pe care le-au avut dupa ce au utilizat terapia Impulser.

In zilele noastre, un stil de viata sanatos poate fi dobandit doar prin consumarea alimentelor naturale si prin utilizarea terapiilor alternative, aceastea din urma, avand menirea de a a favoriza procesul de autovindecare a organismului, activand energiile latente si intarind sistemul imunitar. Constientizarea acestui lucru de catre cei mai multi dintre noi (inca din frageda copilarie) nu poate decat sa ne asigure un mod de viata sanatos si lipsit de complicatii.

Acesta a fost, de fapt, primul evenoment al campaniei “Impuls de Sanatate”. Vor urma si altele! Va vom tine la curent siinforma despre ce si unde vom face. Daca si prin celelalte actiuni vom reusi sa surprindem macar atata bucurie, cat am reusit impreuna cu minunatii copii de la Scoala Gimnaziala, 7, clasa C, din Bucuresti, vom fi foarte incantati.

Cred ca cel mai bine ar fi sa lasam imaginile sa vorbeasca… click AICI!

Toate cele bune si multa sanatate!

Sanatate cu impulser

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>