Impulser la Body Mind Spirit Festival

Impulser la body mind spirit festival

Am primit o invitatie de a participa la un targ ce urma sa sa desfasoare in perioada februarie la Sala Palatului. Cunosteam manifestarea si ne-a fost usor sa luam decizia participarii. Am facut echipele si ne-am pregatit de contactul cu vizitatorii acestui targ. Cea mai mare lupta s-a dat pe conceptul standului. Unii dintre colegi au vrut sa scoatem in evidenta sustinerea sportului national, altii sa ne limitam la terapia Impulser, iar ceillti au cerut sa donam cate 10 minute de relaxare, motivand ca romanii au nevoie in primul rand de acest lucru. Confruntarile finale s-au dus in biroul directorului general. Fiecare parte si-a sustinut ideea si a dorit sa se impuna. Arbitrajul liderului a surprins pe toata lumea. “Fiecare dintre voi sa vorbeasca la compania de marketing si sa ceara solutii pentru etalarea conceptelor!” a fost hotararea directorului general Daniel Ghita. Asa se face ca scenariul de participare la manifestare ne-a multumit pe toti. Fundalul standului a fost ocupat de un baner prin care informam vizitatorii ca noi, compania Impulser, sustinem sportul national si echipa campioana a romaniei. Colegii cu relaxarea au primit un afis cu indemnare la relaxare, iar ceilalti au creat ateliere prin care vizitatorilor li se explicau tehnologia Impulser si erau invitati la o sedinta de relaxare gratuita.

In ziua de vineri, prima zi de targ, ne-au trecut pragul putin peste 100 de persoane. Dintre acestia cca 40 au testat terapia.

Impulser la body mind spirit festival doi

Zilele de sambata si duminica ne-au dat mult de furca. In primul rand au revenit parte dintre persoanele care nu au reusit sa testeze terapia, apoi au revenit cei care au testat cu rudele sau prietenii.

Am fost foarte incantati sa constatam ca multi dintre clientii nostri au trecut pe acolo. Unii ditre ei ne-au cerut sa-i lasam sa-si faca programul pe cre nu-l facusera in acea zi, iar altii au discutat cu medicii Impulser despre evolutia afectiunilor de care sufereau.

A fost un eveniment placut,  o experienta interesanta si un prilej de culegere de informatii si de contact suplimentar cu clientii si potentialii clienti. Cred ca o sa mai participam

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>