Terapia Impulser

Dezavantajele societății moderne de astăzi, enumerând aici: utilizarea excesivă a telefonului mobil, a calculatorului/ laptopului, a electricității generale și a altor aparate electronice, considerate câmpuri electromagnetice negative, duc la perturbarea câmpului magnetic uman, necesar în păstrarea echilibrului fizic și psihic, fapt ce dăunează sănătății noastre, dând naștere unor afecțiuni din ce în ce mai grave.Terapia Impulser
În ziua de azi nu ne mai miră faptul că trăim într-o societate din ce în ce mai bolnavă, aflată într-o fugă permanentă și disperată după verbul „a avea”, în care și timpul parcă s-a comprimat, tot mai mulți oameni fiind afectați de stres, de sindromul oboselii cronice, de depresie, demență, diabet, boli cardiovasculare, chiar și cancer, toate acestea având legătură cu diminuarea câmpului magnetic uman.
Desigur, putem apela la tratamente medicamentoase, diete foarte restrictive, intervenții chirurgicale, spitalizări etc. sau putem alege o metodă revoluționară, non invazivă, simplă, eficientă de tratare a unei game foarte largi de boli și anume terapia ce folosește impulsuri si unde magnetice – Impulser. Această metodă îmbinată cu o alimentație sănătoasă, mișcarea regulată, relaxare și odihnă poate face minuni asupra sănătății noastre, ajutându-ne să avem o viață lungă și sănătoasă, reușind chiar să vindece în mod miraculos o serie de afecțiuni din cele mai grave, stimulând procesele de auto vindecare, metabolismul și creșterea saturației de oxigen din sânge.

CUM FUNCŢIONEAZĂ TERAPIA IMPULSER

Fiind considerată și tratamentul viitorului, această metodă revoluționară de tratare a bolilor, ce presupune interacțiunea dintre câmpurile magnetice exterioare și corpul uman, creează impulsuri magnetice benefice omului în diminuarea sau tratarea diferitelor afecțiuni.
Efectele benefice ale acestei metode terapeutice au fost cunoscute și folosite din cele mai vechi timpuri, existând dovezi ale utilizării magneților de către egipteni, greci, chinezi, indieni și chiar romani, reușind cu succes la acea vreme să vindece numeroase boli, de la cele mai ușoare la cele considerate mortale.
Când vorbim de Impulser ne referim la o tehnologie, aparent banală, dar foarte complexă, ce folosește ca principiu impulsurile magnetice asupra omului, aplicație medicala creată la cele mai înalte exigențe elvețiene, îmbinând cu succes tehnologia Oxford și NASA. Această tehnologie are un design compact, fiind foarte practică prin modul de pliere al acesteia, putând fi depozitată cu ușurință și în cele mai mici spatii. Câmpul magnetic cu pulsare folosit de dispozitivul Impulser este uniform distribuit pe întreaga suprafață, deținând un panou de control (manevrarea panoului de control este simplă și nu necesită cunoștințe tehnice) cu ajutorul căreia impulsurile se transmit în bobinele din saltea și prin intervenția diferitelor programe se pot găsi soluții la probleme concrete.
Terapia Impulser înseamnă câmpuri magnetice invizibile, care străbat organismul uman și pătrund în unele celule, fără ca noi să simțim acest proces. Astfel, impulsurile magnetice ajung la oase, cartilagii și alte părți ale organismului, până la celule, acolo stimulând metabolismul celular. Această terapie este indicată atât în tratament cât și în prevenție.

Impulser Terapie

CÂND ŞI UNDE FOLOSIM IMPULSER

Folosirea terapiei magnetice pulsatorii se poate face zilnic, frecvența standard de utilizare a acestui tratament fiind de 2-3 ori pe zi, la o durată cuprinsă între 10-30 de minute. Se recomandă ca înainte și după utilizarea terapiei Impulser să se consume o cantitate de 250 ml de apă, legume și fructe proaspete, fiind interzis fumatul și regimurile alimentare stricte.
Prin folosirea saltelei Impulser se îmbunătățește potențialul energetic al celulelor, care la rândul lor, îmbunătățesc funcțiile fizice și dau o stare psihică generală bună. De asemenea, ca efecte benefice au fost demonstrate ameliorarea durerilor, îmbunătățirea circulației sanguine, vindecarea rănilor și dacă este folosită în mod regulat poate trata și diferite boli cronice.
Această metodă de tratament este perfect sigură, nu este dureroasă, nu generează efecte secundare, putând fi folosită atât în mediul confortabil de acasă cât și în cadrul unor clinici medicale specializate.

CE TRATEAZĂ IMPULSER

Până în prezent numeroase publicații științifice și clinice de specialitate au explicat și chiar demonstrat efectele benefice ale câmpurilor magnetice pulsatile. Astfel, din punct de vedere medical putem vorbi de rezultate promițătoare, cu un grad ridicat de vindecare a bolilor care, în trecut, erau foarte dificil de vindecat, cum ar fi: pareze, infarctul cerebral și alt tip de infarct, accident vascular cerebral, tumori, reumatism, psoriazis.
Ca domenii de aplicare a terapiei Impulser putem vorbi despre următoarele: în stimularea și accelerarea vindecării plăgilor, în afecțiunile degenerative, inflamatorii și post traumatice ale sistemului osteo-muscular, în vindecarea fracturilor osoase, în recuperarea după implant de proteze, în calmarea durerilor acute și cronice, în tulburări de circulație, tulburări de somn, în procesele antiinflamatorii și de regenerare etc.
Astfel, câmpurile magnetice pulsatorii întăresc funcțiile slăbite ale organismului, cresc vitalitatea acestuia, ajutându-l să lupte împotriva factorilor negativi externi.

Bine de știut: În urma feedback-ului primit de la mai mult de 10.000 de pacienți s-a constatat că această metodă poate fi folosită și de pacienții cu implanturi și proteze metalice, fără a crea efecte secundare datorită temperaturii foarte mici generată de câmpul magnetic asupra celulei, neapărând procese inflamatorii.

Așa că, pe viitor, dacă doriți să ameliorați sau să tratați o afecțiune, sau pur și simplu dacă doriți să vă mențineți sănătoși, cu siguranță vă veți gândi de două ori înainte să folosiți ca metodă de tratament medicamentele, în detrimentul terapiei IMPULSER.

Beneficiile generale ale utilizarii terapiei Impulser

Ajută vindecarea
– fracturilor greu sudabile;
– leziunilor apărute în urma practicării sporturilor;
– în cazul problemelor de sănătate apărute în urma efortului;
– ulceraţiilor formate din cauza alimentării sanguine necorespunzătoare.
Ajută procesele de regenerare ale organismului.
Accelerează formarea ţesuturilor osoase și conjunctive.
Ajută în diminuarea diverselor simptome
– infl amaţii;
– dureri.
Asigură o stare generală bună.
Are efecte benefi ce în tulburările de somn.
Rezultatele sunt promiţătoare și în cazul vindecării rănilor.
Are efecte benefi ce și în problemele de circulaţie sanguină.
Accelerează formarea de noi vase de sânge; ajută astfel în afecţiunile
conexe diabetului zaharat apărute în urma alimentării sanguine defi citare
(deteriorarea vederii, retinopatie, neuropatie, glaucom, ulceraţii).

Contraindicaţii
În ciuda faptului că terapia cu câmp magnetic pulsatil nu are reacţii
adverse, se vor respecta câteva măsuri de precauţie. Nu recomandăm
terapia cu câmp magnetic pulsatil în următoarele cazuri
1. sarcină;
2. epilepsie;
3. stări hemoragice;
4. pacemaker sau alte implanturi electronice (de ex. pompe de
insulină);
5. boli tumorale;
6. stări febrile, infecţii;
7. probleme cu origini necunoscute;
8. afecţiuni hormonale cu hiperactivitate;
9. myasthenia gravis;
10. la persoanele care urmează tratament imunosupresiv.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>